Despre Karmel

Bine ai venit, draga vizitator virtual !


Ma numesc Carmen Elena Dimitriu; pseudonimul meu artistic este Karmel.M-am nascut in Brasov, Romania si am studiat la Scoala Populara de Arta din acelasi oras,in clasa domnului profesor Waldemar Mattis Teutsch. Am avut 2 expozitii de grup la Sala Victoria din Brasov, impreuna cu colegii de clasa. Dupa absolvirea scolii ,am avut o expozitie personala ,la aceeasi galerie . A urmat apoi o colaborare de cativa ani cu galeria "ArtVo" din Sibiu.Am avut o expozitie personala la galeria "La Carniceria" din Barcelona,Spania.Acolo am prezentat o serie de lucrari in ulei pe panza, numite "la tormenta de los colores" ( furtuna culorilor ). A urmat o colaborare de 2 ani cu galeria "Art i Gent" ,Argentona , Spania. Am descoperit apoi, cu incantare, pictura digitala si am inceput sa creez o noua arta: arta energetica.Este o lume fascinanta compusa din lumina si culori, si pe care doresc sa o fac cunoscuta tuturor.
Foarte multa lume nu cunoaste aceasta forma de arta si este pacat sa nu aiba ocazia de a o descoperi.
In acest sens, colaborez cu diverse galerii online ( Artmajeur; Fine Art America; Artwanted, s.a.m).
Imi place sa aduc in atentia publicului lucruri inedite.De exemplu : asa zisele "mâzgăleli".Vreau sa demonstrez ca ele pot fi frumoase si pot transmite f multa energie pozitiva.
Un alt proiect fascinant, este si " culorile lumii" . Incerc sa redau energia si culorile subtile specifice unui loc.Arat o fațetă mai putin cunoscuta( sau neobservata) a lumii in care traim.
De aceea, va invit sa va lasati in voia simturilor cand priviti lucrarile mele.Abandonati-va in acest joc al culorilor si bucurati-va de el !

Comentarii